Historiek

Uitvaartcentrum De Coster is een familiebedrijf sinds 1972. Nestor en Maria De Coster – Buffel beginnen als eerste generatie Begrafenisonderneming Stijllux naast hun gelijknamige meubelzaak te Moerkerke. 

In 1980 opende een tweede vestiging in de Kloosterstraat te Sijsele met eigen drukkerij. Begrafenisonderneming Nestor De Coster & zonen was een feit. 

In 2004 namen Frank en Leen De Coster – Coppens de fakkel over en openden na grondige renovatie een nieuw funerarium in de Kloosterstraat. 
 

2016 - ...

Door de verschillende evoluties in de uitvaarsector en de stijgende vraag naar afscheidsdiensten op maat in een persoonlijk kader openden wij in 2016 vol trots ‘De Polderweg’. Uw ceremonieruimte op maat. 

In augustus 2021 stapte ook dochter Justine De Coster mee aan boord van het familiebedrijf.

Anno 2022 blijven wij investeren in digitalisering en technologie om alle families op de best mogelijke manier bij te staan. We starten dit jaar ook nog met de verbouwing van een ontvangstruimte om iedere familie persoonlijk te kunnen ontvangen in een warm kader.
Wij zijn altijd bereikbaar, 7 dagen op 7, 24 uur op 24 uur.
T. 050 35 34 26
Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer