Werkwijze

WerkwijzeUitvaartverzorging Frank De Coster in Sijsele staat dag en nacht voor uw klaar. Een eenvoudig telefoontje volstaat om ons in te schakelen, zowel bij een overlijden thuis als in het ziekenhuis. Frank komt persoonlijk ter plaatse om in samenspraak met u de praktische zaken af te handelen: keuze van het rouwdrukwerk, keuze van een doodskist of urne, begrafenisregeling, ...

We halen de dierbare overledene op, thuis of in het ziekenhuis, en baren deze op in ons funerarium, waar nabestaanden, vrienden en kennissen terechtkunnen voor een laatste groet of voor een herdenkingsdienst.

De praktische afhandeling zoals de aangifte op het gemeentehuis, alle wettelijke en administratieve formaliteiten, kunt u met een gerust hart aan ons overlaten, daar hoort een begrafenisondernemer voor te zorgen. Voor de uitvaartdienst hebben wij een ceremoniemeester, kistdragers en eigen ceremoniewagens. Op uw verzoek regelen we ook een rouwmaaltijd in een eetgelegenheid in de buurt, volgens uw keuze en uw wensen.