Winkel

Ook bij het rouwproces horen bepaalde accessoires

Uitvaartverzorging Frank De Coster in Sijsele verwelkomt u graag in de bijhorende winkel. Daar hebt u een ruime keuze uit een assortiment doodskisten met bijpassende kruisjes, die gerust mogen worden beschouwd als echte kunstwerken.

Daarnaast verkopen wij een ruim assortiment van duurzame, zijden bloemen. Verkiest u levende bloemen tijdens de begrafenis? Ook die kunnen bij ons gemakkelijk besteld worden.

Steeds meer mensen kiezen voor een crematie. Hiervoor bieden wij een uitgebreid assortiment urnen aan. We hebben zowel urnen voor asverstrooiing als kleinere urnen om de as van de overledene mee naar huis te nemen. Speciaal en tegenwoordig erg populair zijn mooie hangertjes, waarin u de as van uw dierbare steeds dicht bij u kunt hebben.

Ten slotte kunt u bij ons terecht voor grafstukjes die een duurzame herinnering vormen aan de band tussen u en uw dierbare overledene. We hebben een assortiment modellen van graniet en van glas. U kunt kiezen uit standaard opschriften, maar u kunt ook zelf voor een tekst zorgen.